Vacature: Consultant / Informatieanalist (m/v)

PNA is expert op het gebied van kennismanagement. Wij helpen organisaties bij kennisintensieve uitdagingen en leggen het fundament voor duurzaam en intelligent gebruik van kennis. PNA wil innovatie de ruimte geven en verspilling van kennis, tijd en geld tegengaan. Hiervoor ontwikkelden wij de cogNIAM® methode die geschikt is voor elke vorm van kennis. Wij werken onder meer voor ABN AMRO, ADP, Belastingdienst, European Space Agency, MoneYou, Obvion en VGZ. Ons gedachtegoed fungeert als basis voor de huidige wereldstandaarden op het gebied van processen, business rules, gegevens en semantiek. Zo zijn wij leidend geweest bij de ontwikkeling van de wereldstandaarden BPMN, DMN en SBVR.

Voor onze kantoren in Heerlen en Eindhoven zoeken wij een fulltime

Consultant / Informatieanalist (m/v)

Jij bent iemand die zich herkent in onze ambitie en die op dit vakgebied de absolute top wil bereiken. In deze functie ondersteun je onze klanten bij het transformeren van hun bedrijfsdoelstellingen naar concrete processen, informatiestromen en bijbehorende oplossingen. Je inventariseert, analyseert en definieert niet enkel de bedrijfsprocessen en de bijbehorende stroom aan informatie, maar je weet tevens eisen en wensen te vertalen naar heldere, eenduidige functionele specificaties voor complexe en veelal bedrijfskritische domeinen.

Je werkt zowel in teamverband als ook zelfstandig. De functie biedt volop uitdaging en afwisseling. Je begeeft je in een dynamische en innovatieve omgeving waar initiatief wordt verwacht en ruimte is om te excelleren.

Wij vragen
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met minimaal een HBO diploma en met meerdere jaren werkervaring op het gebied van consultancy, informatieanalyse en/of procesanalyse. Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden en je vindt jouw motivatie in de inhoud van het vak. Je kunt je inleven in het speelveld bij de klant en beweegt je gemakkelijk in complexe situaties. Verder ben je bereid afwisselend vanuit onze kantoren en op locatie bij de klant te werken.

Wij bieden
Je komt te werken bij een bijzonder innovatieve en vooruitstrevende organisatie die als niche-speler zeer hoogwaardige diensten en oplossingen ontwikkelt voor bedrijven en organisaties met kennisintensieve uitdagingen. Zowel klanten als onze eigen medewerkers ervaren deze voortdurende ontwikkelingen, waardoor wij een bedrijf zijn waar je met trots deel van uitmaakt. Verder hechten we veel waarde aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers waarbij je zelf de verantwoordelijkheid neemt. Standaard word je opgeleid in cogNIAM®, BPMN 2.0 en SBVR.

Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Stan Dieteren, +31 (0)88-7770444. Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je vóór 15 oktober 2016 je curriculum vitae en motivatiebrief naar vacatures@pna-group.com. Een capaciteitentest maakt onderdeel uit van de procedure. Je sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.