Vacature: Consultant / Knowledge Modeler (m/v)

PNA is op zoek naar een fulltime Consultant / Knowledge Modeler (m/v)

In deze functie ondersteun je onze klanten bij het transformeren van hun bedrijfsdoelstellingen naar concrete processen, informatiestromen en bijbehorende oplossingen. Je weet eisen en wensen te vertalen naar heldere, eenduidige functionele specificaties voor complexe en veelal bedrijfskritische domeinen. Je gebruikt hiervoor de meest actuele methoden en technieken (zoals BPMN 2.0, DMN, SBVR). Je adviseert klanten over de (on)mogelijkheden van wensen en geeft de consequenties aan. Mede dankzij jouw expertise en persoonlijkheid kan de klant de aanwezige kennis slimmer toepassen.

Je werkt zowel in teamverband als ook zelfstandig. De functie biedt volop uitdaging en afwisseling. Je begeeft je in een dynamische en innovatieve omgeving waar initiatief wordt verwacht en waar ruimte is om te excelleren.

 

Wat wij van je verwachten:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur in een exacte richting).
 • Je hebt enkele jaren werkervaring op het gebied van consultancy, informatieanalyse en/of procesanalyse.
 • Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden.
 • Je vindt jouw motivatie in de inhoud van het vak.
 • Je kunt je inleven in het speelveld bij de klant en je beweegt je gemakkelijk in complexe situaties.
 • Je bent bereid om zowel vanuit onze kantoren als op locatie bij de klant te werken.
 • Je hebt kennis van de wereldstandaarden BPMN, DMN en SBVR of je bent bereid deze kennis op korte termijn op te doen.

 

Wij bieden

 • Een baan bij een bijzonder innovatieve en vooruitstrevende organisatie die als niche-speler zeer hoogwaardige diensten en oplossingen ontwikkelt.
 • Een uitgebreide opleiding in cogNIAM®, BPMN 2.0, DMN en SBVR.
 • Alle ruimte om inhoudelijk te excelleren.
 • Een marktconform salaris.

 

Over PNA

PNA is expert op het gebied van kennismanagement. Wij helpen organisaties bij kennisintensieve uitdagingen en leggen het fundament voor duurzaam en intelligent gebruik van kennis. PNA wil innovatie de ruimte geven en verspilling van kennis, tijd en geld tegengaan. Hiervoor is de cogNIAM® methode ontwikkeld.

Wij werken onder meer voor ABN AMRO, ADP, Belastingdienst, European Space Agency, MoneYou, Obvion en VGZ. Ons gedachtegoed fungeert als basis voor de huidige wereldstandaarden op het gebied van processen, business rules, gegevens en semantiek. Zo zijn wij leidend geweest bij de ontwikkeling van de BPMN, DMN en SBVR.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Wendy Lipsch, +31 (0)88-7770444. Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief uiterlijk 31-5-2017 naar vacatures@pna-group.com. Een capaciteitentest maakt onderdeel uit van de procedure. Je sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.