Vacature: Implementatie Consultant / Knowledge Modeler (m/v)

PNA is op zoek naar een fulltime Implementatie Consultant / Knowledge Modeler (m/v)

Als implementatie consultant vertaal je de business requirements van de klant naar een optimaal werkende software applicatie. Het gaat hierbij om de realisatie van toonaangevende en innovatieve (maatwerk) software. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf het opstellen van een functioneel en technisch ontwerp tot en met de implementatie, installatie, instructie en beheer.

Naast de projectmatige aansturing van een deskundig team softwareontwikkelaars is er ook sprake van een nauwe samenwerking met het team. Het gaat daarbij om het behalen van optimale ontwikkelresultaten met aandacht voor zowel functionaliteit, architectuur, performance en integratie met andere (aanvullende) platformen.

Om als implementatie consultant een goed gevoel met de praktijk te behouden werk je ook als knowledge modeler mee in projecten voor (inter)nationale organisaties. Zo ondersteun je onze klanten bij het transformeren van hun bedrijfsdoelstellingen naar concrete processen, bedrijfsregels, informatiestromen, met bijbehorende diensten en tooling.

Je bent ook in staat om (op termijn) product ownership te nemen van een van de PNA software producten. Onze eigen software producten ondersteunen het traject van annoteren en integrale kennismodellering (datastructuren, processen, business rules en semantiek), het ontwerpen van applicatieschermen tot en met het genereren van hierop gebaseerde prototypes en applicaties.

 

Wat wij van je verwachten:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur in een exacte richting).
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring op het gebied van softwareontwikkeling, waarvan ook enkele jaren als project-/productverantwoordelijke en consultant.
 • Je hebt goede kennis van en ervaring met actuele ontwikkelmethoden, -platformen en databaseomgevingen. Tevens heb je ervaring met User Interface Design.
 • Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden en sterke projectmanagementkwaliteiten.
 • Je kunt je inleven in het speelveld bij de klant en je beweegt je gemakkelijk in complexe situaties.
 • Je bent bereid om zowel vanuit onze kantoren als op locatie bij de klant te werken.
 • Je hebt kennis van de wereldstandaarden BPMN, DMN en SBVR of je bent bereid deze kennis op korte termijn op te doen.

 

Wij bieden

 • Een baan bij een bijzonder innovatieve en vooruitstrevende organisatie die als niche-speler zeer hoogwaardige diensten en oplossingen ontwikkelt.
 • Een uitgebreide opleiding in cogNIAM®, BPMN 2.0, DMN en SBVR.
 • Alle ruimte om inhoudelijk te excelleren.
 • Een marktconform salaris.

 

Over PNA

PNA is expert op het gebied van kennismanagement. Wij helpen organisaties bij kennisintensieve uitdagingen en leggen het fundament voor duurzaam en intelligent gebruik van kennis. PNA wil innovatie de ruimte geven en verspilling van kennis, tijd en geld tegengaan. Hiervoor is de cogNIAM® methode ontwikkeld.

Wij werken onder meer voor ABN AMRO, ADP, Belastingdienst, European Space Agency, MoneYou, Obvion en VGZ. Ons gedachtegoed fungeert als basis voor de huidige wereldstandaarden op het gebied van processen, business rules, gegevens en semantiek. Zo zijn wij leidend geweest bij de ontwikkeling van de BPMN, DMN en SBVR.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Wendy Lipsch, +31 (0)88-7770444. Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief uiterlijk 31-5-2017 naar vacatures@pna-group.com. Een capaciteitentest maakt onderdeel uit van de procedure. Je sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.