Op zoek naar een éénduidige en betrouwbare manier om de kennis en ervaring van de alledaagse praktijk vast te leggen en te vertalen naar bijvoorbeeld requirements, specificaties of modellen? Laat ons u dan in één dag de basisprincipes leren die wij al decennia toepassen om dit voor elkaar te krijgen.

In de cogNIAM® core cursus leert u de onderliggende principes van de cogNIAM® methodiek: aan de hand van hele concrete en voor iedereen begrijpelijke voorbeelden stap voor stap in kaart brengen welke kennis er nodig is om de processen binnen een organisatie in goede banen te leiden, hoe deze met andere zaken samenhangt en welke regels er van toepassing zijn. De methode is ontworpen om een analist in staat te stellen om zonder aannames de kennis en ervaring van deskundigen te vertalen naar veelzijdig inzetbare modellen.

Neem nu deel aan de introductiecursus cogNIAM® core workshop van PNA. U verkrijgt uw kennis direct van de bron. PNA is de grondlegger van de cogNIAM®-methode en heeft aan de wieg gestaan van diverse wereldstandaarden, waaronder BPMN 2.0, DMN en FBM. Onze docenten hebben ruime praktijkervaring bij (inter)nationale organisaties.

Ook voor een incompany workshop of maatwerk zijn wij u graag van dienst.