Financieel

Focus op compliancy en wendbaarheid

PNA werkt al 25 jaar voor Nederlandse financials bij zowel banken, verzekeraars en pensioenorganisaties.

Financials

Financials staan iedere keer weer voor de uitdaging om te voldoen aan steeds strengere regelgeving en vereiste transparantie van toezichthouders.

De gevolgen van de economische crisis zijn in de financiële sector nog steeds merkbaar. Het vertrouwen in de sector is behoorlijk geraakt. Verschillende toezichthouders hebben hun reglementen verscherpt, klanten en aandeelhouders verwachten steeds meer transparantie. Verzekeraars consolideren of worden door private equity fondsen overgenomen. Het huidige pensioenstelsel staat onder druk, spelers vallen af en fondsen consolideren steeds meer. De opkomst van Fintech start-ups die innovatie aanjagen zet stevig door en Big Data en Artificial Intelligence vormen steeds vaker de basis voor beslissingen in de financiële sector. Kortom een bijna disruptieve wending vindt plaats. Om deze wending te kunnen faciliteren worden slimme IT-oplossingen en data steeds belangrijker. Deze oplossingen stellen de sector in staat om bedrijfsprocessen efficiënt te organiseren en klanten te bedienen.

PNA helpt financials om te gaan met deze kansen en uitdagingen. We zorgen dat klanten als ABN AMRO, Loyalis, AZL en Moneyou hun kennis op een doelmatige wijze gebruiken, dat zij wendbaar naar hun klanten zijn, hun data op orde hebben én voldoen aan de door de toezichthouders gestelde eisen. Zo stellen we ze in staat om te innoveren en concurreren en hun klanten transparant en efficiënt te bedienen.

Meer informatie?

Maurice Nijssen

Managing Director

Maak een afspraak Neem contact op

Case Moneyou

De online bank Moneyou opereert met een relatief kleine organisatie in een grote markt. Sinds medio 2011 kunnen niet alleen Nederlandse, maar ook Duitse klanten bij Moneyou online sparen. Het succes van online bankieren staat of valt met een slimme ICT-aanpak. PNA leverde met de cogNIAM®-aanpak een bijdrage aan sneller en beter bankieren tegen minder kosten.

Bekijk case

Case Loyalis

Grote verzekeraars als Loyalis werken vaak met verschillende softwaresystemen die allemaal hun eigen systematiek hebben. Dat bemoeilijkt de uitwisseling van gegevens en kan leiden tot fouten in de verplichte rapportages die een verzekeraar naar bijvoorbeeld De Nederlandsche Bank stuurt. PNA ontwikkelde samen met Loyalis een SLIM-model dat data heel precies beschrijft.

Bekijk case

Maak kennis met PNA