iKnow platform

Maak kennis met iKnow

PNA biedt innovatieve kennismanagement software voor het analyseren, structureren en borgen van kenniskapitaal, met de cogNIAM methode als ijzersterk fundament. We helpen bedrijven om wendbaar, efficiënt, compliant en transparant te zijn. iKnow: het platform van PNA voor een efficiënte, transparante en wendbare organisatie op basis van kennis.

iKnow Cognitatie

Met iKnow Cognitatie beheert u de documenten die impact hebben op uw organisatie. Bijvoorbeeld wetten, requirements of beleidsstukken. Door verbanden tussen die documenten of delen van documenten te leggen, wordt specifieke kennis sneller vindbaar. Door aan die teksten ook kennis toe te voegen , wordt Cognitatie de “Single Point of Truth”: de centrale plek voor alle kennis in uw organisatie. En bij wijzigingen van de documenten laat Cognitatie de impact voor u en uw organisatie zien.

Meer informatie

iKnow Data

Met iKnow Data modelleert u de informatie van elk denkbaar kennisdomein. Daarmee vormt iKnow Data dé plek voor inzicht in de gegevens en de onderliggende structuren waarmee uw organisatie werkt. iKnow Data is het startpunt als u de waarde van die gegevens ten volle wilt benutten.

Meer informatie

iKnow Rules

Met iKnow Rules is het mogelijk om de regels van een kennisdomein te modelleren. Deze regels kunnen gedefinieerd worden in Decision Model and Notation (DMN) of in een andere regeltaal die u gebruikt.

Meer informatie

iKnow Processes

Met iKnow Processes legt u de processen van uw organisatie vast. Hiervoor maken we gebruiken van de standaard BPMN 2.0 (Business Process Model and Notation). Daarbij krijgt u de beschikking over PNA’s ‘best practice’ voor BPMN 2.0 en kunt u onderliggende brondocumenten, regels en datavelden koppelen aan de verschillende procesonderdelen.

Meer informatie

iKnow Semantics

Met iKnow Semantics legt u de termen van een specifiek kennisdomein vast. Bijvoorbeeld het jargon dat een afdeling binnen uw organisatie toepast. Of de termen die een toezichthouder gebruikt. Door alle termen van een definitie te voorzien, worden deze voor iedereen helder. Een simpel misverstand kan immers een groot negatief effect hebben.

Meer informatie

iKnow Screens

Met iKnow Screens brengt u de kennis uit de andere iKnow kennistools tot leven. Op basis van de gemodelleerde processen, data, regels en termen kunt u eenvoudig een prototype creëren. Bijvoorbeeld als blauwdruk voor een nieuw te bouwen app door uw softwareontwikkelaar. Natuurlijk wordt dat prototype automatisch bijgewerkt wanneer er wijzigingen worden doorgevoerd in één van de andere iKnow tools. De impact van een voorgenomen update kan zo eenvoudig en veilig worden bepaald.

Meer informatie

Tooling gebaseerd op jaren van research & development

Research zit in onze genen. Eind jaren ’60 startte Sjir Nijssen al met wetenschappelijk onderzoek dat de basis vormt van onze aanpak. En dat doen we vandaag de dag nog steeds. Bijdragen aan kennisstandaarden, ontwikkelen van best practices en de verdere innovatie van onze producten en diensten. Al die kennis en ervaring houden we niet voor onszelf maar stellen we onder andere in de vorm van de iKnow Suite beschikbaar. Zodat elke professional en elke organisatie de gewenste efficiëntie, transparantie en wendbaarheid bereiken kan.

Maak kennis met iKnow

Wilt u kennismaken met ons team of de mogelijkheden van een vrijblijvende demo bespreken?

Meer informatie

Maak kennis met PNA