PNA en ABN AMRO Incubator Holding hebben een joint venture opgericht om innovatieve en duurzame kennisoplossingen te ontwikkelen voor de financiële wereld. De joint venture draagt de naam CogNIAM Finance BV en helpt financiële instellingen meer rendement te halen uit het aanwezige kenniskapitaal.

CogNIAM Finance helpt organisaties met het in-één-keer-goed uitvoeren van (kennisintensieve) projecten en legt het fundament voor efficiënt en begrijpelijk werken met het kenniskapitaal in de organisatie. In projecten waar diversiteit en complexiteit van systemen de standaard is en/of er sprake is van veranderende businesswensen, veranderende wet- en regelgeving en complexe processen, laat cogNIAM Finance business en IT dezelfde taal spreken. Daarbij brengt CogNIAM Finance meer efficiëntie en wendbaarheid in de organisatie door kennis objectief boven water te halen, vast te leggen en productief te maken.

CogNIAM Finance is de eerste organisatie in Nederland, die deze markt met vendor- en systeemonafhankelijke oplossingen betreedt. Dit maakt haar in zekere zin  pionier op het gebied van kennismodellering.

Lees meer over CogNIAM Finance.