opleiding

PNA biedt diverse opleidingen aan. Hoogwaardig en maatwerk onderwijs maakt wat ons betreft onderdeel uit van de wijze waarop je omgaat met informatie en kennis. Voor onze klanten ontwikkelen we onderwijstrajecten gericht op specifieke kennisdomeinen en organisatieproblemen.

We hebben voor u praktijkgerichte, innovatieve cursussen en workshops op het gebied van kennisintensieve vakgebieden en informatica. Tevens begeleiden we studenten tijdens leer-werktrajecten, zoals KnowledgeEngineering@Work van de Universiteit Maastricht.

Tijdens onze opleidingen – die op elk moment kunnen starten en geschikt zijn voor zowel de zakelijke als particuliere markt – leggen we de nadruk op het toepassen van kennis in de praktijk en maken we gebruik van de effectieve didactiek op basis van cogNIAM®. Op deze manier zijn we in staat om op gestructureerde en eenduidige wijze kennisdomeinen voor het voetlicht te brengen en kan een student zich altijd vanuit dezelfde principes door ontwikkelen. Gedurende hun studie worden onze studenten intensief begeleid door professionele coaches en maken ze o.a. gebruik van door PNA uitgegeven (wetenschappelijke) publicaties.

Bekijk hier onze workshops.