Samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden zijn de drijfveer van onze innovatie

PNA heeft altijd nauw samengewerkt met innovatieve projecten op het gebied van kennis, data, processen en communicatie.

Innovatieprojecten Business & IT

PNA gelooft in co-creatie en werkt samen met partners aan innovatieprojecten op het snijvlak van Business & IT. Het structureren, borgen en delen van kenniskapitaal staat hierbij centraal.

Zoals PNA niet in standaardoplossingen denkt, zo zijn we ook creatief in onze relaties met huidige en toekomstige klanten: we geloven in samenwerkingsverbanden waar beide partijen beter van worden. Verbanden waar beide partijen van leren en oplossingen die op maat gesneden zijn. En omdat we in de producten en diensten die we samen met klanten afleveren geloven, zijn we ook regelmatig onderdeel van consortia. We hopen dat u zich laat inspireren en vernemen graag uw ideeën. Misschien wel het begin van het volgende succesverhaal van ons beiden.

Meer informatie?

Maurice Nijssen

Managing Director

Maak een afspraak Neem contact op

Brightpharma

Maak kennis met Brightpharma, een samenwerking tussen Pharmacare, KnocoM en PNA, die als doel heeft om 100% betrouwbare en up-to-date medicinale productinformatie in één gestructureerd en geclassificeerd informatiemodel te borgen en te delen. Zo kunnen artsen, fabrikanten, apothekers en andere stakeholders in de gezondheidszorg te allen tijde efficiënt gebruik maken van medicijninformatie en wordt bovendien de kwaliteit van medicijninformatie verhoogt.

Naar website

BriMis

BriMis is de Briljante Mislukkingen Leeromgeving van het Instituut voor Briljante Mislukkingen (IvBM). In deze omgeving wil het IvBM organisatorisch leren op een eenvoudige en aantrekkelijke manier faciliteren voor professionals. Het gaat daarbij om zowel leren op project niveau als project overstijgend leren in relatie tot innoveren. BriMis is een systeem waarmee leerervaringen laagdrempelig kunnen worden gevangen, gedeeld, toegepast en verrijkt. Centraal staat de Briljante Mislukkingen 4-staps methodiek (beschrijving van de intentie, aanpak, resultaat en lessen) om ervaringen in relatie tot projecten te duiden. Dit wordt gecombineerd met het herkennen en benoemen van veel voorkomende patronen en lessen rondom innovatieprojecten; de Briljante Mislukkingen Archetypen. Archetypen zijn ‘universele lessen’, patronen of leermomenten die een specifieke ervaring overstijgen en ook op veel andere innovatieprojecten van toepassing zijn. Om reflectie en daadwerkelijke toepassing van leermomenten te stimuleren heeft het IvBM 16 archetypen ontwikkeld. Deze zijn voortgekomen uit een analyse van een groot aantal Briljante Mislukkingen.

Naar website

Knowtice

Knowtice ondersteunt organisaties in een dynamische, kennisgedreven economie. Zij heeft daarvoor de Knowledge Scorecard ontwikkeld. Dit is een instrument waarmee deze organisaties en hun medewerkers de waarde van kennis inzichtelijk maken, risico’s verkleinen en kansen benutten. Ondanks het besef dat kennis ontzettend belangrijk is, wordt nog nauwelijks systematisch een overzicht gemaakt van het kenniskapitaal in organisaties. Dit resulteert in blinde vlekken met alle gevolgen van dien. Met de Knowledge Scorecard introduceert Knowtice een methode en een tool om de benodigde analyses eenvoudig en zelfstandig uit te voeren. De oplossing is gebaseerd op zowel wetenschappelijk onderzoek als praktische ervaring. De Knowledge Scorecard kan worden gebruikt door iedereen die belang heeft bij het meten, verbeteren en voorspellen van de prestaties van een onderneming. De tool biedt daarom toepassingen voor diverse doelgroepen zoals investeerders, directies, managers, medewerkers, adviesbureaus en accountants. Knowtice komt voort uit een samenwerking tussen PNA, COMPO en KnocoM.

Naar website

Maak kennis met PNA