Werken bij PNA

Recentelijk hebben wij onze career page gelanceerd. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's!

In organisaties is meer kennis voorhanden dan vaak wordt erkend of herkend. Simpelweg omdat die kennis versnipperd is en verstopt zit in systemen, processen, documenten en hoofden van mensen. Medewerkers praten nogal eens langs elkaar vanuit hun eigen perspectieven en kennis is niet gelinkt aan wet- en regelgeving. PNA identificeert, analyseert, structureert en borgt die informatie systeemonafhankelijk, zodat veel doelgerichter en flexibeler kan worden gewerkt.

PNA is 30 jaar geleden opgericht door Professor Nijssen en leidend geweest in de ontwikkeling van de modelleerstandaarden BPMN, DMN en SBVR. Inmiddels hebben wij de cogNIAM methode ontwikkeld en zijn wij uitgegroeid tot dé expert op het gebied van kennis- en datamanagement. Wij helpen organisaties om wendbaar, efficiënt, compliant en transparant te zijn. Onze klanten zijn grote financiële instellingen en overheidsorganisaties, maar ook de zorgsector.

Wil jij werken voor grote (inter)nationale organisaties binnen een enthousiast, dynamisch en professioneel team? Kom ons dan versterken en help mee ons succes in de uitdagende wereld van kennismanagement uit te breiden. Bij PNA werk je aan interessante en complexe projecten. Je krijgt de ruimte om je ambities waar te maken. Wij zijn trots op onze kennisproducten en -oplossingen en dat stralen we met zijn allen uit!

Meer weten en onze vacatures bekijken? www.careers.pna-group.com