workshops

PNA biedt diverse hoogwaardige workshops aan op het gebied van kennisintensieve vakgebieden en informatica. Deze praktijkgerichte, innovatieve workshops worden meermaals per jaar georganiseerd en hebben een open inschrijving, maar kunnen ook in-house aangeboden worden.

BPMN 2.0

Meer inzicht in uw bedrijfsprocessen? Ben u werkzaam in een kennisintensieve omgeving waar de complexiteit van de procesomgeving zijn weerslag heeft op de flexibiliteit van uw organisatie? Met de PNA Best Practice voor BPMN 2.0 krijgt u toegang tot onze brede ervaring in de praktijk en kunt u trefzeker aan de slag met dé standaard voor procesmodelleren.

  • Lesduur: Tweedaagse workshop
  • Datum: 4 & 7 februari / 6 & 9 mei
Meer info

DMN – Decision Model & Notation

DMN is de internationale standaard voor het modelleren van beslisregels. Leer hoe u meer grip op regels krijgt, de complexiteit tussen regels onderling inzichtelijk maakt en regels voor een brede doelgroep toegankelijk maakt door de inzet van DMN in combinatie met onze richtlijnen voor het gebruik van de standaard.

  • Lesduur: Tweedaagse workshop
  • Datum: 17 & 20 december / 18 & 21 februari / 20 & 23 mei
Meer info


Requirements Engineering

Hoe zorgt u ervoor dat u op een lijn zit met uw klant? Hoe regelt u dit binnen uw eigen organisatie? Requirements Engineering ondersteunt de medewerker bij het opleveren van heldere requirements op een effectieve en efficiënte manier. Middels Requirements Engineering biedt PNA een praktische methodische oplossing.

  • Lesduur: Tweedaagse workshop
  • Datum: 10 & 13 december / 11 & 14 maart / 3 & 6 juni
Meer info

cogNIAM®

Zit de kennis binnen uw bedrijf in de hoofden van uw medewerkers, in papieren documenten, digitale bestanden, systemen en applicaties? Dan is het kenniskapitaal van uw organisatie niet op een efficiënte manier inzetbaar. cogNIAM® is de aanpak om kennis gestructureerd te identificeren, borgen en delen met als doel deze kennis productief te maken.

  • Lesduur: Tweedaagse workshop
  • Datum: 14 & 17 januari / 8 & 11 april
Meer info