workshops

PNA biedt diverse hoogwaardige workshops aan op het gebied van kennisintensieve vakgebieden en informatica. Deze praktijkgerichte, innovatieve workshops worden meermaals per jaar georganiseerd en hebben een open inschrijving, maar kunnen ook in-house aangeboden worden.

BPMN 2.0

Meer inzicht in uw bedrijfsprocessen? Bent u werkzaam in een kennisintensieve omgeving waar de complexiteit van de procesomgeving zijn weerslag heeft op de flexibiliteit van uw organisatie? Met de PNA Best Practice voor BPMN 2.0 krijgt u toegang tot onze brede ervaring in de praktijk en kunt u trefzeker aan de slag met dé standaard voor procesmodelleren.

  • Lesduur: Tweedaagse workshop
  • Datum: 16 & 19 december 2019 / 10 & 13 februari 2020
Meer info

DMN – Decision Model & Notation

DMN is de internationale standaard voor het modelleren van beslisregels. Leer hoe u meer grip op regels krijgt, de complexiteit tussen regels onderling inzichtelijk maakt en regels voor een brede doelgroep toegankelijk maakt door de inzet van DMN in combinatie met onze richtlijnen voor het gebruik van de standaard.

  • Lesduur: Tweedaagse workshop
  • Datum: 24 & 27 februari / 11 & 14 mei 2020
Meer info


Fact Based Modeling

RE

Praat men in uw organisatie regelmatig langs elkaar heen? Ervaart u een kloof tussen business en IT? Heeft u behoefte aan eenduidige functionele en technische specificaties? Tijdens deze workshop leert u door middel van Fact Based Modeling informatie begrijpelijk en gestructureerd vast te leggen. FBM heeft zich bewezen als de meest efficiënte aanpak om kennis in een begrijpelijke taal effectief toepasbaar te maken ten gunste van alle stakeholders.

  • Lesduur: Tweedaagse workshop
  • Datum: 9 & 12 december 2019 / 9 & 12 maart 2020
Meer info

cogNIAM®

Hoe haalt u maximaal rendement uit uw kenniskapitaal? Hoe maakt u uw kenniskapitaal actief en begrijpelijk inzetbaar? cogNIAM is dé methode om kennis voorschriftmatig te eliciteren en begrijpelijke business modellen op te stellen. Ervaar de voordelen van duurzame, integrale specificaties, gebruikmakend van de open wereldstandaarden BPMN, DMN en FBM.

  • Lesduur: Vijfdaagse workshop
  • Datum: 13, 16, 20, 23 & 27 januari 2020
Meer info